Team

Anouk Visscher – Directeur en ambulant gezinsbegeleider
Mijn naam is Anouk Visscher. Ik woon in Culemborg.  Op 5 juni 2018 ben ik begonnen met Gezinsondersteuning GROEI. Ik ben bewust gestart met het oprichten van een klein bedrijf. In een klein bedrijf heb je vaak de zelfde gezichten, ken je elkaar goed en kan je begeleiding op maat bieden. Dit is precies wat mijn droom is! Een klein bedrijf waar iedereen elkaar kent en waar je ECHT begeleiding op maat kan bieden. 

Susanna Scholten – Orthopedagoog
Ik ben Susanna en ben sinds november begonnen bij GROEI. Hier ben ik zowel als gezinsbegeleider, als orthopedagoog werkzaam. Ik vind het in mijn werk belangrijk om uit te gaan van de kracht van een gezin. Daarnaast vind ik het leuk om spelenderwijs met kinderen te werken aan bepaalde doelen. Ik vind het dan ook belangrijk dat zorg altijd op maat wordt aangeboden. Hopelijk tot snel!

Vivianne Kaldenberg – Pedagoog
Mijn naam is Vivianne en ik ben werkzaam als pedagoog en ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Mijn insteek is positief, hierdoor richt ik mij op de krachten en mogelijkheden van een gezin. Een goede samenwerkingsrelatie vind ik enorm belangrijk. Openheid en eerlijkheid zijn mijn belangrijkste kernwaarden. Het leuke aan GROEI vind ik dat het een klein bedrijf is en dat we werken vanuit de visie dat niemand perfect hoeft te zijn. Mijn drijfveer binnen GROEI is om een bijdrage te mogen leveren aan een stevige relatie tussen ouder en kind

Femke van Leer – Ambulant Gezinsbegeleider
Mijn naam is Femke van Leer en ik werk als ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik zie het als een uitdaging om ontwikkelingsgericht te werken en daarbij de focus te leggen op de mogelijkheden van het gezin. Ik vind het belangrijk om samen met ouders en het kind op zoek te gaan naar praktische en creatieve oplossingen. Bij GROEI werken wij vanuit een kleinschalige setting met vaste begeleiders waardoor onze zorg persoonlijk en betrokken is. Een goede samenwerking en het werken vanuit vertrouwen vormen voor mij de basis in het werk. 

Hedy Bonte – Ambulant Gezinsbegeleider Hallo! Mijn naam is Hedy Bonte en ik ben sinds oktober 2020 werkzaam als ambulant gezinsbegeleider bij gezinsondersteuning GROEI. Ik ben iemand die graag in mogelijkheden denkt en ik vind het belangrijk om het samen te doen. Ik ga graag stap voor stap en met geduld te werk. Dan vind ik het ook belangrijk om stil te blijven staan bij welke groei er al is gemaakt.
Het prettige aan GROEI is dat het een klein team is waardoor er korte lijntjes zijn en ik sluit me helemaal aan bij de visie dat niemand perfect hoeft te zijn!

Dante van As – Pedagoog i.o.
Mijn naam is Dante van As, en ik ben sinds juni werkzaam bij Gezinsondersteuning Groei. Ik zit in mijn afstudeerjaar op de opleiding Fontys Hogeschool Pedagogiek te Tilburg.Ik vind het belangrijk dat ieder gezin en ieder kind begeleiding op maat krijgt, omdat iedereen anders is. Daarnaast leren kinderen door te doen, met vallen en opstaan. Bij Gezinsondersteuning GROEI kan ik deze visie goed in de praktijk brengen, middels activiteiten die aansluiten op de doelen van het gezin/de kinderen. Zo komt het gezin en de kinderen stap voor stap spelenderwijs een beetje verder. En dat is nou GROEI! 

Ruud Hordijk – Medewerker Zaterdag- en vakantieopvang (sport en spel)
Hallo! Ik ben Ruud, 26 jaar en wonend in Utrecht. Naast werken voor GROEI werk ik als fysiotherapeut in Utrecht. Hiervoor ben ik ook begeleider geweest bij de scouting in Zeist voor kinderen. Ik vind het superleuk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling, zowel op sociaal niveau en motorisch. Daarnaast weet ik hoe belangrijk en leuk het is voor kinderen om met elkaar te kunnen gaan middels sport&spel.

%d bloggers liken dit: